Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Verbouwing SSH& Welgelegen met sanitaire wandpanelen

Boerboom Nijmegen is midden augustus begonnen met de verbouwing van 93 woningen aan Welgelegen. Een SSH& studentencomplex in Nijmegen Heseveld. Bijzonder aan deze verbouwing is de doorlooptijd en reducering van verbouwingshinder dankzij Fibo sanitaire wandpanelen.

De doorlooptijd voor dit project bedraagt maximaal 46 weken. Hierbij worden de badkamers en toiletten gerenoveerd. Tijdens de verbouwing blijven alle studenten er wonen en hoeft niemand tijdelijk zijn of haar woonruimte te verlaten.

Voor de verbouwing heeft Boerboom Nijmegen gekozen voor de sanitaire wandpanelen van het merk Fibo. Dankzij deze wandpanelen is er een versnelde manier van werken. Per week worden er 1 á 2 gerenoveerde woningen (lees badkamer of toilet) opgeleverd. Onze onderhoudshelden plaatsen deze wandpanelen direct over het bestaande tegelwerk, hak- en sloopwerk is niet noodzakelijk. Naast de tijdsbesparing die Boerboom Nijmegen hiermee kan realiseren, is er bovendien minder overlast voor de bewoners tijdens het grootschalige renovatieproject. Minder bouwafval en minder geluidshinder.

Lees hier meer over de sanitaire wandpanelen.

Meer Nieuws items

Ons jaaroverzicht van 2023

Meer informatie

Trends & ontwikkelingen van de bouwsector

Meer informatie

Duurzaamheid in de bouwsector

Meer informatie

Ons jaaroverzicht van 2022

Meer informatie

Verbouwing Doornroosje foyer afgerond

Meer informatie

Verbouwing Doornroosje foyer start juli 2022

Meer informatie

Duurzaam bouwen: 3 praktijk voorbeelden

Meer informatie

Boerboom implementeert badkamer renovatie panelen

Meer informatie
crossmenu