Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Verbouwing Doornroosje foyer afgerond

Het entreegebied van Doornroosje is opnieuw ingericht ter aanvulling op de bestaande mogelijkheden. Voorheen was er enkel één entree voor beide zalen. Dit leverde met name problemen op bij de in- en uitstroom voor de garderobe. Boerboom Nijmegen is vlak na de vierdaagse gestart met de verbouwing en heeft dit inmiddels opgeleverd. Bezoekers worden nu via twee gescheiden ingangen opgedeeld door de nieuwe constructie. Echter, met de mogelijkheid voor een gezamenlijk entreegebied.

Zoals te zien is op onderstaande afbeeldingen zijn onder meer de trappen, een goederenlift, systeemplafond en kassa's geplaatst. Deuren en kozijnen zijn vervangen en er is een gedeelte van de verdiepingsvloer uitgebreid. In het artikel van de Gelderlander is een video geplaatst met uitleg over de verbouwing.

Doornroosje_verbouwing
Doornroosje

Bij de verbouwing heeft Boerboom Nijmegen bestaand materiaal hergebruikt. Zo zijn diverse traptreden en deuren opnieuw geplaatst.

Doornroosje is een algemeen begrip in Nijmegen en omstreken. Sinds juni 2014 bekleed dit poppodium het nieuwe gebouw pal naast het centraal treinstation, met daarboven het SSH&-complex Talia en daaronder de fietsenstalling.

Meer Nieuws items

Ons jaaroverzicht van 2023

Meer informatie

Trends & ontwikkelingen van de bouwsector

Meer informatie

Duurzaamheid in de bouwsector

Meer informatie

Ons jaaroverzicht van 2022

Meer informatie

Verbouwing SSH& Welgelegen met sanitaire wandpanelen

Meer informatie

Verbouwing Doornroosje foyer start juli 2022

Meer informatie

Duurzaam bouwen: 3 praktijk voorbeelden

Meer informatie

Boerboom implementeert badkamer renovatie panelen

Meer informatie
crossmenu