Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

VVE's

Optimaal gezamenlijke leefruimte

Voor een VVE vergt het veel overleg en afstemming om tot een gezamenlijk besluit te komen. Onze bouwhelden zijn flexibel en zorgen voor duidelijkheid bij het bouwproject.
Contact opnemen

Laatste projecten

Zie alle

Valkenburgseweg

Onze vakmannen hebben het woonhuis aan de Valkenburgseweg te Nijmegen gerenoveerd. Van uitbouw tot vernieuwing van de badkamer.
Meer informatie

SSH& hoofdkantoor

Het hoofdkantoor aan de Laan van Scheut is volledig gestript en van binnen opnieuw opgebouwd. Binnen een tijdsbestek van drie maanden is dit project gerealiseerd.
Meer informatie

Carnotstraat deel 2

In opdracht van MVGM wonen heeft Boerboom Nijmegen installatietechniek uitgevoerd in het appartementencomplex van de Carnotstraat. Hierbij zijn de BKT gerenoveerd, diverse waterleidingen vervangen en het draaikiepbeslag van de ramen geïnstalleerd. Vooraf zijn de kosten inzichtelijk gemaakt om verrassingen te voorkomen.
Meer informatie

Wie we nog meer helpen

Vastgoedbeheerders

Staat een nieuw bouwproject op de agenda? Boerboom Nijmegen neemt deze grote klus uit handen. Daarnaast onderhouden wij panden voor een prettige en bouwtechnisch veilige woonomgeving.
Lees verder

Utiliteitsgebouwen

Dient een gebouw verduurzaamd te worden? Ons team duurzaamheidsexperts kijkt mee naar de mogelijkheden. Indien het plan is samengesteld, zijn we klaar om aan de slag te gaan. Zo kan het gebouw er straks weer jaren tegenaan.
Lees verder

Scholen

Is het schoolgebouw toe aan vernieuwing en onderhoud? Binnen het tijdskader leveren wij het beoogde eindresultaat. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de schooltijden tijdens de renovatie.
Lees verder

Ook samenwerken aan mooie projecten?

Contact opnemen!
crossmenu