Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Erkend leerbedrijf

ENTHOUSIASTE BEGELEIDING - VEEL VERANTWOORDELIJKHEID

STAGE LOPEN BIJ ERKEND LEERBEDRIJF BOERBOOM

Vanaf de eerste stagedag krijg je veel verantwoordelijkheid vanuit ons. Uiteraard verloopt dit onder professionele begeleiding. Wij brengen jou de kneepjes van het (bouw)vak bij tijdens je stage en nemen je mee in het proces. De meeste stagiairs blijven bij ons werken of gaan aan de slag na het afronden van hun opleiding.

SOORTEN STAGEPLEKKEN
Timmerman, machinale houtbewerking en werkvoorbereiding.
Al meer dan 5 jaar erkend leerbedrijf.
3 á 4 leerlingen worden per jaar opgeleid.
Direct contact opnemen
Stage

Stage ervaringen

  • Luc_stagiair
  • Stagiair_Luc

Luc (20) - Werkvoorbereider & Calculator

"Ik was opzoek naar een stageplek met mogelijkheden, kansen en een plek waarbij ik word uitgedaagd. Dit heb ik bij Boerboom gevonden. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van begrotingen, planningen, en het maken van kozijn tekeningen. Voornamelijk de verantwoordelijkheid die je bij Boerboom Nijmegen als stagiair krijgt is naar mijn idee uniek."
  • Stagiair_Niek
  • Niek

Niek (25) - Timmerman & Kitter

"Via mijn opleiding ben ik geplaatst bij Boerboom Nijmegen en ik ben erg blij hiermee. Ik heb hier verschillende vaardigheden geleerd, maar vooral dat je zelf plezier moet maken in je werk. En dat het belangrijk is om een manier te vinden dat voor jou prettig werken is. Boerboom is een leuk en mooi bedrijf, waar je met hard werken ver kan komen. Leuke collega’s waar je heel veel van kan leren."

Bas (17) - Allround Timmerman

"Boerboom Nijmegen is een bedrijf met veel kennis en ervaring, het voelt soms als een klein bedrijf maar dat merk je niet terug in de opdrachten die ze uitvoeren. Via school ben ik bij Boerboom Nijmegen ingedeeld en ben blij met hun keuze. Als alle collega's bij elkaar zijn dan brengt dat een prettige en fijne werksfeer met zich mee. Ik werk mee van kleine aanbouwen tot grote verbouwingen op o.a. scholen."

Ook stage lopen bij Boerboom Nijmegen?

Contact opnemen!
crossmenu