Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Utiliteitsgebouwen

Van kantoor tot commerciële instelling

Dient een gebouw verduurzaamd te worden? Ons team duurzaamheidsexperts kijkt mee naar de mogelijkheden. Indien het plan is samengesteld, zijn we klaar om aan de slag te gaan. Zo kan het gebouw er straks weer jaren tegenaan.
Contact opnemen

Laatste projecten

Zie alle

SSH& Hoogeveldt

In opdracht van SSH& pleegt Boerboom Nijmegen vastgoedonderhoud in het oudste, grootste en meest bekende studentencomplex in Nijmegen, namelijk Hoogeveldt. De onderhoudshelden van Boerboom Nijmegen zijn bezig met het vervangen van het kitwerk van zo’n tweehonderd douches. De kit van de bestaande douches wordt uitgesneden waarna er een nieuwe kit toegepast wordt die het intensieve gebruik aankan. Het doel is dat de badkamers nog meerdere jaren mee gaan.
Meer informatie

Carnotstraat

In opdracht van MVGM wonen heeft Boerboom Nijmegen installatietechniek uitgevoerd in het appartementencomplex van de Carnotstraat. Hierbij zijn de BKT gerenoveerd, diverse waterleidingen vervangen en het draaikiepbeslag van de ramen geïnstalleerd. Vooraf zijn de kosten inzichtelijk gemaakt om verrassingen te voorkomen.
Meer informatie

Montessori College

Wegens ruimtegebrek van deze middelbare school is er voor gekozen om het bestaande gebouw van een opbouw te voorzien met vijf lokalen (het goud gekleurde gedeelte zoals te zien op de afbeelding). Dit is gerealiseerd door middel van staalconstructie op een bestaande dak constructie. De HSB wanden (houtenskeletbouw-wanden) van de bouwtekening zijn gemaakt in de eigen timmerfabriek van Boerboom Nijmegen en zijn vervolgens met een kraan erin gehesen. Doordat het project grotendeels bij ons lag, ontstond het voordeel dat veranderingen snel doorgevoerd konden worden.
Meer informatie

Wie we nog meer helpen

Vastgoedbeheerders

Staat een nieuw bouwproject op de agenda? Boerboom Nijmegen neemt deze grote klus uit handen. Daarnaast onderhouden wij panden voor een prettige en bouwtechnisch veilige woonomgeving.
Lees verder

VVE's

Voor een VVE vergt het veel overleg en afstemming om tot een gezamenlijk besluit te komen. Onze bouwhelden zijn flexibel en zorgen voor duidelijkheid bij het bouwproject.
Lees verder

Scholen

Is het schoolgebouw toe aan vernieuwing en onderhoud? Binnen het tijdskader leveren wij het beoogde eindresultaat. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de schooltijden tijdens de renovatie.
Lees verder

Ook samenwerken aan mooie projecten?

Contact opnemen!
crossmenu