Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Kozijntechniek

Boerboom Nijmegen Kozijntechniek produceert en plaatst kozijnen, ramen en deuren in eigen timmerfabriek. Tevens leveren wij maatwerk. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren bij nieuwbouwprojecten, onderhoud & renovatie.
Maatwerk & Kozijntechniek

VAN FABRICATIE TOT PLAATSING

Het produceren van de kozijnen begint in eigen timmerfabriek. Onze vakmensen bouwen raamkozijnen, dakkapelkozijnen, valdraaikozijnen en binnen- en buitendeurkozijnen. Uiteraard ook alle soorten complete deuren, van binnen- tot buitendeuren inclusief beglazing en ventilatieroosters.

We besteden veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid in onze bedrijfsvoering. Voor de productie van onder andere kozijnen, ramen en deuren gebruiken we de beste kwaliteit hout. Desgewenst met FSC-certificaat, dat aangeeft dat het hout op een duurzame manier is geoogst en geproduceerd.

Bij specifieke wensen en dus maatwerk, komen wij in overleg met onze vakmensen tot een passende oplossing. Zodat we precies datgene leveren wat de opdrachtgever van ons vraagt.
Hang- en sluitwerk volgens de NEN 5096-normen.
KOMO-richtlijnen werkwijze en voldoet aan PKVW.
Direct contact opnemen
Kozijn

Laatste projecten

Zie alle

Valkenburgseweg

Onze vakmannen hebben het woonhuis aan de Valkenburgseweg te Nijmegen gerenoveerd. Van uitbouw tot vernieuwing van de badkamer.
Meer informatie

SSH& hoofdkantoor

Het hoofdkantoor aan de Laan van Scheut is volledig gestript en van binnen opnieuw opgebouwd. Binnen een tijdsbestek van drie maanden is dit project gerealiseerd.
Meer informatie

Montessori College

Wegens ruimtegebrek van deze middelbare school is er voor gekozen om het bestaande gebouw van een opbouw te voorzien met vijf lokalen (het goud gekleurde gedeelte zoals te zien op de afbeelding). Dit is gerealiseerd door middel van staalconstructie op een bestaande dak constructie. De HSB wanden (houtenskeletbouw-wanden) van de bouwtekening zijn gemaakt in de eigen timmerfabriek van Boerboom Nijmegen en zijn vervolgens met een kraan erin gehesen. Doordat het project grotendeels bij ons lag, ontstond het voordeel dat veranderingen snel doorgevoerd konden worden.
Meer informatie

Ook samenwerken aan mooie projecten?

Contact opnemen!
crossmenu