Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Kozijntechniek

Boerboom Nijmegen Kozijntechniek produceert en plaatst kozijnen, ramen en deuren in eigen timmerfabriek. Tevens leveren wij maatwerk. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren bij nieuwbouwprojecten, onderhoud & renovatie.
Maatwerk & Kozijntechniek

VAN FABRICATIE TOT PLAATSING

Het produceren van de kozijnen begint in eigen timmerfabriek. Onze vakmensen bouwen raamkozijnen, dakkapelkozijnen, valdraaikozijnen en binnen- en buitendeurkozijnen. Uiteraard ook alle soorten complete deuren, van binnen- tot buitendeuren inclusief beglazing en ventilatieroosters.

We besteden veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid in onze bedrijfsvoering. Voor de productie van onder andere kozijnen, ramen en deuren gebruiken we de beste kwaliteit hout. Desgewenst met FSC-certificaat, dat aangeeft dat het hout op een duurzame manier is geoogst en geproduceerd.

Bij specifieke wensen en dus maatwerk, komen wij in overleg met onze vakmensen tot een passende oplossing. Zodat we precies datgene leveren wat de opdrachtgever van ons vraagt.
Hang- en sluitwerk volgens de NEN 5096-normen.
KOMO-richtlijnen werkwijze en voldoet aan PKVW.
Direct contact opnemen
Kozijn

Laatste projecten

Zie alle

Montessori College

Wegens ruimtegebrek van deze middelbare school is er voor gekozen om het bestaande gebouw van een opbouw te voorzien met vijf lokalen (het goud gekleurde gedeelte zoals te zien op de afbeelding). Dit is gerealiseerd door middel van staalconstructie op een bestaande dak constructie. De HSB wanden (houtenskeletbouw-wanden) van de bouwtekening zijn gemaakt in de eigen timmerfabriek van Boerboom Nijmegen en zijn vervolgens met een kraan erin gehesen. Doordat het project grotendeels bij ons lag, ontstond het voordeel dat veranderingen snel doorgevoerd konden worden.
Meer informatie

Ooijsedijk

Op de mooiste locatie van Nijmegen met uitkijk op de Ooij, staat nu dit prachtige woonblok. Voor een particuliere opdrachtgever zijn er vijf moderne woningen opgeleverd vanaf de oude fundering, complete nieuwbouw.
Meer informatie

SSH& Galgenveld

Door het kamer tekort bij SSH& Galgenveld, is er op slimme én duurzame wijze gebruik gemaakt van de al bestaande ruimte, namelijk de fietsenstalling. Deze is omgebouwd tot kamers, de vijftal fietsenbergingen is naar buiten gebracht. Het hemelwaterafvoer is afgekoppeld van het riool waardoor dit water terecht komt in een walli. Bijzonder is dat de fietsenkelder rondom de bomen heen is gebouwd, zodat deze behouden blijven. Hierboven op is een sedum dak geplaatst.
Meer informatie

Ook samenwerken aan mooie projecten?

Contact opnemen!
crossmenu