Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Ons jaaroverzicht van 2023

Naarmate het nieuwe jaar zich ontvouwt, reflecteren we bij Boerboom Nijmegen terug op 2023. Dit jaar markeert ons 28-jarige bestaan, een belangrijke mijlpaal die ons aanspoort om voortdurend te innoveren. Doorloop samen met ons het afgelopen jaar; onze medewerkers, successen én uitdagingen.

Personeelsontwikkelingen

Ons team vakmannen en -vrouwen bestaat uit trouwe vaste krachten, nieuwe medewerkers en stagiaires. Als erkend leerbedrijf bieden wij elk jaar stageplaatsen aan. Ook dit jaar verwelkom(d)en wij: Muhannad, Ahmed, Kamil en Lucas, zij vervullen de stage vakkundig timmerman en lopen mee met de projecten van Boerboom aanneming. 

Dit jaar hebben we speciale aandacht besteed aan Frank en Mariëlle, ter ere van hun 12,5-jarige dienstverbanden bij Boerboom Nijmegen. Hans, die al 12,5 jaar als timmerman bij ons werkt, en Mariëlle, verantwoordelijk voor financiële administratie en personeelszaken, werden in het zonnetje gezet met een BBQ die samenviel met de bouwvakperiode.

Er zijn twee nieuwe medewerkers bij ons in het team getreden: Tjeerd (timmerman kozijntechniek en buitendienst) en Koen (service coördinator op kantoor).

Nieuwe samenwerkingen

Boerboom groeit en bouwt verder aan de toekomst. Zo zijn we dit jaar de samenwerking gestart met WOONstichting Gendt. Voor het Montessori College hebben we de uitbreiding van klaslokalen gerealiseerd op het dak. Het Kandinsky College in Molenhoek is verbouwd en zo ook het technieklokaal van het Canisius College is onder handen genomen. Naast de drie grote middelbare scholen in Nijmegen, heeft Boerboom Nijmegen meerdere BKT renovaties verricht en een moderne aanbouw van het particuliere woonhuis aan de Schoutstraat opgeleverd. Er wordt hard getimmerd aan de ontmoetingsplek op Vossenveld en wordt in 2024 afgerond.

Cijfers op een rijtje
→ Totaal aangenomen projecten afgerond 2023: 160
→ Totaal klachtenbonnen afgerond 2023: 2200

Mijlpalen: duurzaamheid in de kijker

Boerboom Nijmegen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat begint eigenlijk altijd bij jezelf. Zodoende hebben wij de stap gezet naar het plaatsen van zonnepanelen. De focus ligt op het hergebruiken van bestaande materialen om zo vervuiling tegen te gaan en bouwafval te verminderen. Een mooi voorbeeld hiervan is het hergebruik van de lokaaldeuren bij de verbouwing van het Canisius College. Vorig jaar hebben wij een proef uitgevoerd met de Fibo wandpanelen. Vanwege het succes en de tevredenheid over het werken met dit product - zowel visueel als in gebruik - is het massaal geïntegreerd in onze aanpak. Aankomend jaar staat een renovatie van 1500 badkamers op de planning waarbij we de Fibo wandpanelen gaan gebruiken.

Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen in de bouwsector? Lees dan dit artikel.

Toekomstplannen en doelen voor 2024

Er staan een paar grote projecten op onze agenda waar wij nog niks over kwijt kunnen. Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten voor updates voor het aankomende jaar.

Wij sluiten 2023 af met een gezamenlijke kerstviering en aansluitende borrel op kantoor. Wij zetten onze werkwijze en houding voort in 2024. Boerboom Nijmegen kijkt uit naar een nieuw en succesvol bouwjaar vol verbouwingen, onderhoud en renovaties voor woningen, scholen en studentenkamers. 

Meer Nieuws items

Trends & ontwikkelingen van de bouwsector

Meer informatie

Duurzaamheid in de bouwsector

Meer informatie

Ons jaaroverzicht van 2022

Meer informatie

Verbouwing Doornroosje foyer afgerond

Meer informatie

Verbouwing SSH& Welgelegen met sanitaire wandpanelen

Meer informatie

Verbouwing Doornroosje foyer start juli 2022

Meer informatie

Duurzaam bouwen: 3 praktijk voorbeelden

Meer informatie

Boerboom implementeert badkamer renovatie panelen

Meer informatie
crossmenu