Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Nieuwbouw en Renovatie

Boerboom Nijmegen verzorgt bouwprojecten van begin tot eind in Nijmegen en omstreken. Van uitbouw tot renovatie of complete nieuwbouw, wij voeren het uit. Met een strak plan en overzichtelijke begroting, werken wij samen aan de toekomst.

Voor wie wij het harde werk uit handen nemen

Vastgoedbeheerders

Staat een nieuw bouwproject op de agenda? Boerboom Nijmegen neemt deze grote klus uit handen. Daarnaast onderhouden wij panden voor een prettige en bouwtechnisch veilige woonomgeving.
Lees verder

VVE's

Voor een VVE vergt het veel overleg en afstemming om tot een gezamenlijk besluit te komen. Onze bouwhelden zijn flexibel en zorgen voor duidelijkheid bij het bouwproject.
Lees verder

Utiliteitsgebouwen

Dient een gebouw verduurzaamd te worden? Ons team duurzaamheidsexperts kijkt mee naar de mogelijkheden. Indien het plan is samengesteld, zijn we klaar om aan de slag te gaan. Zo kan het gebouw er straks weer jaren tegenaan.
Lees verder

Scholen

Is het schoolgebouw toe aan vernieuwing en onderhoud? Binnen het tijdskader leveren wij het beoogde eindresultaat. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de schooltijden tijdens de renovatie.
Lees verder
Werkwijze - bouwteam methode

Realistische doelstellingen met de bouwteam methode

Boerboom Nijmegen werkt volgens de ‘bouwteam’-methode. Als aannemer werken wij vroeg in het stadium van de ontwerpfase mee. Een bouwteam bestaat uit meerdere partijen, waaronder bijvoorbeeld de architect en ingenieur. Tijdens dit samenwerkingsmodel wordt er regelmatig overlegd en brengen wij onze deskundigheid in. Deze manier van werken zorgt ervoor dat het ontwerp en realisatie sneller en soepeler verloopt.
Realistische planning met betrekking tot het bouwen.
Duidelijk kostenplaatje.
Direct contact opnemen

Laatste projecten

Zie alle

Montessori College

Wegens ruimtegebrek van deze middelbare school is er voor gekozen om het bestaande gebouw van een opbouw te voorzien met vijf lokalen (het goud gekleurde gedeelte zoals te zien op de afbeelding). Dit is gerealiseerd door middel van staalconstructie op een bestaande dak constructie. De HSB wanden (houtenskeletbouw-wanden) van de bouwtekening zijn gemaakt in de eigen timmerfabriek van Boerboom Nijmegen en zijn vervolgens met een kraan erin gehesen. Doordat het project grotendeels bij ons lag, ontstond het voordeel dat veranderingen snel doorgevoerd konden worden.
Meer informatie

Ooijsedijk

Op de mooiste locatie van Nijmegen met uitkijk op de Ooij, staat nu dit prachtige woonblok. Voor een particuliere opdrachtgever zijn er vijf moderne woningen opgeleverd vanaf de oude fundering, complete nieuwbouw.
Meer informatie

SSH& Galgenveld

Door het kamer tekort bij SSH& Galgenveld, is er op slimme én duurzame wijze gebruik gemaakt van de al bestaande ruimte, namelijk de fietsenstalling. Deze is omgebouwd tot kamers, de vijftal fietsenbergingen is naar buiten gebracht. Het hemelwaterafvoer is afgekoppeld van het riool waardoor dit water terecht komt in een walli. Bijzonder is dat de fietsenkelder rondom de bomen heen is gebouwd, zodat deze behouden blijven. Hierboven op is een sedum dak geplaatst.
Meer informatie

Ook samenwerken aan mooie projecten?

Contact opnemen!
crossmenu