Bel ons:

024 323 09 60

Openingstijden:

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Ooijsedijk

Op de mooiste locatie van Nijmegen met uitkijk op de Ooij, staat nu dit prachtige woonblok. Voor een particuliere opdrachtgever zijn er vijf moderne woningen opgeleverd vanaf de oude fundering, complete nieuwbouw. De buitenkant is volledig van zink met grote raampartijen. In samenwerking met architecten, zinkwerkers, dakdekkers en een installatiebedrijf heeft Boerboom Nijmegen dit traject volgens de bouwteam-methode in een halfjaar volbracht.

Meer projecten

Carnotstraat

In opdracht van MVGM wonen heeft Boerboom Nijmegen installatietechniek uitgevoerd in het appartementencomplex van de Carnotstraat. Hierbij zijn de BKT gerenoveerd, diverse waterleidingen vervangen en het draaikiepbeslag van de ramen geïnstalleerd. Vooraf zijn de kosten inzichtelijk gemaakt om verrassingen te voorkomen.
Meer informatie

Montessori College

Wegens ruimtegebrek van deze middelbare school is er voor gekozen om het bestaande gebouw van een opbouw te voorzien met vijf lokalen (het goud gekleurde gedeelte zoals te zien op de afbeelding). Dit is gerealiseerd door middel van staalconstructie op een bestaande dak constructie. De HSB wanden (houtenskeletbouw-wanden) van de bouwtekening zijn gemaakt in de eigen timmerfabriek van Boerboom Nijmegen en zijn vervolgens met een kraan erin gehesen. Doordat het project grotendeels bij ons lag, ontstond het voordeel dat veranderingen snel doorgevoerd konden worden.
Meer informatie

SSHN Galgenveld

Door het kamer tekort bij SSHN Galgenveld, is er op slimme én duurzame wijze gebruik gemaakt van de al bestaande ruimte, namelijk de fietsenstalling. Deze is omgebouwd tot kamers, de vijftal fietsenbergingen is naar buiten gebracht. Het hemelwaterafvoer is afgekoppeld van het riool waardoor dit water terecht komt in een walli. Bijzonder is dat de fietsenkelder rondom de bomen heen is gebouwd, zodat deze behouden blijven. Hierboven op is een sedum dak geplaatst.
Meer informatie

Bribus extra

Voor Bribus extra voert Boerboom Nijmegen keukenrenovaties uit in complexen door de gehele regio. Hierbij wordt de installatie uitgevoerd in bewoonde staat en leegstand.
Meer informatie

SSHN Sterrebosch

Bij SSHN Sterrebosch waren vierhonderd keukens toe aan renovatie. Boerboom Nijmegen heeft dit zo gepland dat er dagelijks door eigen monteurs drie á vier keukens per dag verwijderd en geplaatst werden. Op deze manier ondervindt de bewoner niet langer dan een dag hinder aan de werkzaamheden. De bewoners zijn door Boerboom Nijmegen zelf geïnformeerd.
Meer informatie

Ook samenwerken aan mooie projecten?

Contact opnemen!
crossmenu